Šport
32 ogledov

Lampardov gol 'ubil' navijača

Lampard Manchester City Chelsea Reševalni pas/Twitter
Gol vezista Manchester Cityja Franka Lamparda proti Chelseaju je bil usoden za navijača iz Ugande.

Fahad Musanan je v Ugandi s prijatelji preko televizije spremljal dvoboj Premier League med Manchester Cityjem in Chelseajem, po zadetku Franka Lamparda pa je padel v nezavest. Prijatelji so ga hitro odpeljali v bolnišnico, kjer pa so 24-letnika, ki se je tudi sam profesionalno ukvarjal z nogometom, spoznali za mrtvega.  

"Bil je velik navijač Chelseaja, vse bi naredil za ta klub, " je po tragičnem dogodku dejal nesrečnikov prijatelj Gerald Bagoole. "Zjutraj smo skupaj trenirali, kasneje smo šli skupaj na kosilo," je za tiskovno agencijo Kawowo še dejal Bagoole. Trener Musanana pri klubu Simba FC Fred Kajoba je potrdil, da se nogometaš med treningom ni pritoževal.

Pri agenciji Kawowo so še zapisali: "Domneva se, da mu je kot strastnemu navijaču Chelseaja zaradi šoka odpovedalo srce." Nogometna zveza Ugande (Fufa) pa je sporočila: "Pri Fufi smo šokirani zaradi nenadne smrti člana nogometnega kluba Simba FC. Podrobnosti o pogrebu bomo sporočili kasneje."

Chelsea je pri Cityju sicer vodil, nato pa je nekdanji dolgoletni član Chelseaja Frank Lampard zadel za končnih 1:1. V Ugandi so sicer očitno zelo navezani na klube v Premier League. Pred letom dni je tako navijač Arsenala izgubil svoj dom, izseliti se je moral s številčno družino, ker je stavil, da bodo Londončani premagali Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.