Avto
32 ogledov

Land rover opozori, ko voznik za seboj pusti denarnico

Land rover discovery sport
1/3
Land Rover
Land rover discovery sport je pridobil nekaj lepotnih in vsebinskih popravkov. Med drugim preverja, ali ima lastnik s seboj vse, kar potrebuje, od denarnice naprej.

Land rover discovery sport je večino novosti doivel v potovalni kabini, od zunaj so nove le štiri nove barve. Med opcijami je tako odslej InControl Touch Pro infotainment z 10,2-palčnim zaslonom na dotik. Tudi pri razporeditvi menijev, ki je bila doslej deležna opazk, so storili korak v smer lažjega upravljanja, med drugim zna zrcaliti na zaslon vsebino z mobilnikov, pozna pa tudi podobennačin multifunkcijskega upravljanja s prsti, kot smo to vajeni iz tabličnih računalnikov. 

Med zanimivostmi je funkcija Tile, ko avto prepoznava prisotnost različnih bluetooth vsakodnevnih napravic oziroma bluetooh namenskih senzorjev, poroča Auto Express. Tako bo avto pred začetkom vožnje opozoril voznika, če ne bo zaznal njegovega telefona, denarnice, ključev ali česa podobnegain s tem poskrbel, da bo imel lastnik vedno vse pri sebi. 

Nekaj novosti je tudi pri asistenčnih sistemih - standardni je sistem za prepoznavo utrujenosti, napredni sistem prepoznavanja znakov pa omejuje hitrost na trenutno veljavno omejitev. Asistent za nadzor nad voznim pasom pa odslej nežno popravlja volan znotraj pasu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.