Magazin > Film & Glasba & TV
731 ogledov

Lara: "Sem biseksualka“

Lara, Kmetija: nov začetek Planet TV
Lara je povedala, da je biseksualka in priznala, da so med njima z Žano simpatije.

"Že nekaj časa sem biseksualka, pač, kadar koli sploh lahko to ugotoviš. Všeč so mi ženske in moški, všeč mi je telo. Ko vidiš, zagledaš. Ne morem reči, da bi z Žano imela nekaj več,“ je povedala Lara. "To, kar imava zdaj, ta najina simpatija – da skupaj spiva, si dajeva lubčka – mi je zelo všeč. Če ne bi imela fanta, bi mogoče drugače razmišljala. Tako pa vem, da me doma čaka fant, s katerim sem deset let, kaj naj razmišljam. Nima smisla.“

Podobnega mnenja je tudi Žana. "Lari sem všeč na tak in drugačen način. To vem. Sicer to ne pomeni, da je vame zaljubljena. Dobro se mi zdi, da sem ji všeč, a jaz sem zaljubljena v svojega fanta,“ je bila jasna Žana.

Med tekmovalkama je bilo ponoči precej strastno. "Ponoči sta se Lara in Žana strastno poljubljali,“ je povedal Denis, ki se ni branil razgleda. "Super je bilo za videti. Rad gledam takšne stvari.“ Nad dogajanjem je navdušen tudi Miha. "Pozdravljam vse lezbične aktivnosti, še posebej takrat, ko sem jaz glava družine,“ je dejal.




Komentarjev 5
  • micika 21:14 18.oktober 2014.

    jaz sem tud biseksi,pa kaj pol.....grda sem kot ta avša blondasta

  • Branidom 11:43 18.oktober 2014.

    Zanimivo, kako ene ljudi žuki, da povedo v javnosti, kakšen seks imajo ali si želijo, pakoga bi, pa koga nebi..Od kje ta potreba po pozornosti, ki se na koncu hudo maščuje?

  • 4krogci 19:43 17.oktober 2014.

    Vsaka je! Samo ene rabijo malo več pjače kot pa druge ;)