Slovenija
29 ogledov

Lastniki ne obupajo

ukradeno kolo silvoh@gmail.com
Silvo še po štirih letih išče kolo, ki so ga njegovemu sinu ukradli v Ljubljani.

Silvo nam je posredoval informacije o kolesu, ki so ga njegovemu sinu oktobra 2009 ukradli v Ljubljani. V sporočilu je zapisal, da ve, da je glede na čas kraje sicer precej pozen, vendar pač ne smemo obupati.

Kolo je Silvo svojemu sinu podaril za opravljeno maturo, zato ima posebno vrednost. Že po enem mesecu so kolo nepridipravi ukradli izpred Gospodarskega razstavišča, čeprav je bilo priklenjeno s kvalitetno ključavnico. Ukradeno kolo ghost cross 7500 je temno sive barve, imelo je torbico pod sedežem, nosilec za bidon in nastavek za števec.

Silvo bo zelo hvaležen vsake informacije v zvezi s kolesom. Krajo je sicer prijavil ljubljanski policiji, če pa bi kolo kdo našel, bi prišel sam ponj. Najditelja oziroma tistega, ki bi pomagal s koristnimi informacijami, pa bo z veseljem tudi bogato nagradil. Če ste kolo kje opazili, lahko Silvu pišete na silvoh@gmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.