Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Lawrenceovo in Cooperja nihče ni hotel

serena Žurnal24 main
Za film Serena, v katerem igrata oskarjevka Jennifer Lawrence in Bradley Cooper, niso našli kupca.

V ZDA so dolgo iskali distributerja, ki bi bil pripravljen prevzeti film Serena, v katerem igrata ljubljenca ameriškega občinstva oskarjevka Jennifer Lawrence in Bradley Cooper, ki sta skupaj zaigrala že v dveh velikih filmskih uspešnicah – Ameriške prevare in Po dežju posije sonce.

Zainteresiranim so film, ki sta ga Cooper in Lawrenceova posnela skoraj eno leto pred filmom Po dežju posije sonce, prikazali na kar treh različnih predstavitvah, a ga nihče ni kupil. Na koncu ga je vzel distributer Magnolia Pictures, čigar hčerinska družba 2929 Productions je film produciral. "Film so tako nesrečno zmontirali, da ni imel smisla,“ je povedal eden od distributerjev, ki je film zavrnil, in dodal, da tudi igra ni bila najboljša, še zlasti Jenniferina interpretacija norosti.

Dramo, ki bo v ameriška kina prišla v začetku prihodnjega leta, ne bodo predlagali za oskarja. Sereno bodo sicer prvič javno prikazali na londonskem filmskem festivalu prihodnji mesec.

Film, ki je posnet po romanu Rona Rasha, govori o lesnem mogulu v času velike depresije, katerega odnos z ženo se zaplete, ko ugotovi, da mu ne more roditi otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.