Šport > Nogomet
49 ogledov

Lazarević skupaj z Eto'ojem

(Hellas Verona - Chievo) Dejan Lazarević navijači gledalci tribuna slavje EPA
Dejan Lazarević zapušča Italijo in se iz Chieva seli k Antalyasporju. V Turčiji bo tako postal soigralec Samuela Eto'oja!

Slovenski reprezentant Dejan Lazarević prvič v svoji profesionalni karieri zapušča Italijo in italijanski nogomet. Kariero bo nadaljeval pri ambicioznem turškem prvoligašu Antalyasporju, kjer mu bo družbo delal tudi rojak Sašo Fornezzi in lrgrndarni kamerunski napadalec Samuel Eto'o.

Lazarević, otrok Domžal, se je pri sicer sedemnajstih letih odpravil v Italijo in podpisal pogodbo z Genoo, v svoji dosedanji karieri pa je igral še pri Torinu, Padovi, Modeni, Chievu, lansko sezono pa je bil na posoji pri Sassuolu.

"Eto'oja poznam že iz Italije, saj sem velikokrat igral proti njemu. Zelo sem ponosen na to, ker bova soigralca. Vendar pa to ni bil razlog, zakaj sem se odločil za Antalyaspor. Sem sem prišel zato, ker želim napredovati," je povedal Lazarević.

Turški mediji poročajo, da bo 25-letni nogometaš v prvi sezoni igral kot posojeni igralec, če pa se bo izkazal, ga bo turška ekipa odkupila za 750 tisoč evrov. Podpisal naj bi triletno pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.