Šport
69 ogledov

Lazarević v Sassuolo

(Hellas Verona - Chievo) Dejan Lazarević navijači gledalci tribuna slavje EPA
Italijanska prvoligaša Chievo in Sassuolo sta tik pred dogovorom za menjavo - Dejan Lazarević odhaja k črno-zelenim, Leonardo Pavoletti pa k rumeno-modrim.

"Vse še ni končano, se pa reči res dogajajo. Najverjetneje bo dogovor proti večeru sklenjen," je za Žurnal24.si popoldne dejal Lazarevićev zastopnik Marcel Kačinari. Ko smo ga nato poklicali še ob 21. uri, je dodal: "Smo na dobri poti, od dogovora nas ločijo samo še malenkosti. Če ne bo drastičnega zasuka, bo prišlo do sodelovanja. Je pa konec vedno šele takrat, ko je na pogodbi tudi podpis."

Kot zadnji naj bi na dogovor o menjavi sicer pristal Leonardo Pavoletti, Sky Sport je tako že poročal, da je 26-letni napadalec pripravljen oditi v Chievo. To pomeni, da bi lahko dve leti mlajši slovenski reprezentant Dejan Lazarević v kratkem postal novi član Sassuola, ki ga lahko po koncu posoje tudi odkupi.

Pavoletti se v drugo smer seli zgolj na posojo, medtem ko naj bi bil Lazarević že dlje časa dogovorjen s Sassuolom, kjer je do odhoda v Fiorentino igral tudi Jasmin Kurtić.

Več si lahko preberete na slovenski izdaji nogometnega portala goal.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice