Šport
56 ogledov

Lazevski nova okrepitev Olimpije

Aleksandar Lazevski Facebook
Olimpija se je okrepila z levim bočnim branilcem makedonskega rodu Aleksandrom Lazevskim. Nekdanji nogometaš beograjskega Partizana, s katerim je v šestih sezonah osvojil skupno osem lovorik, je z Ljubljančani podpisal enoletno pogodbo, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

"Prvi vtisi so več kot pozitivni. V veliko čast mi je, da sem se znašel v velikem klubu z bogato zgodovino in tradicijo. Upam in želim si, da bom v prihajajočem obdobju pustil velik pečat in pomagal Olimpiji do izpolnitve zastavljenih ciljev. Lepo je biti v Ljubljani, še lepše pa bo zmagovati v zeleno-belem dresu," je dejal Aleksandar Lazevski, ki je poklicno pot začel pri Teleoptiku, poleti 2013 pa je okrepil moštvo iz ukrajinske Premier lige Hoverla Užgorod.

Aćimović: "Velika okrepitev"

Športni direktor Milenko Aćimović meni, da je Lazevski odličen nogometaš: "Ni potrebno izgubljati odvečnih besed, saj sem Lazevskega spremljal že lep čas in se prepričal, da gre za odličnega nogometaša. Vesel sem, da smo ga zvabili v svojo sredino. Niti najmanj ne dvomim, da bo predstavljal veliko okrepitev za naše moštvo. Povrh vsega pa o njegovi dosedanji poti dovolj zgovorno pričajo številne lovorike, ki jih je osvojil s Partizanom. Nič manj pomembno pa je tudi dejstvo, da je Aleksandar karakterno izjemno dobrodušna oseba. Verjamem, da bomo z njegovo pomočjo še močnejši in pripravljeni na prihajajoče izzive."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.