Magazin > VIP
200 ogledov

Le kako bo Melanie prenesla te besede?

Antonio Banderas in  Nicole Kimpel Profimedias
Antonio Banderas, ki se je poleti ločil od Melanie Griffith, je spet zaljubljen.

Melanie Griffith v ljubezni nima sreče. Igralka je bila poročena kar štirikrat, dvakrat z Donom Johnsonom, enkrat s Stevenom Bauerjem in 18 let z Antoniom Banderasom.

Zvezdničin zadnji zakon s postavnim Špancem je bil, čeprav sta imela veliko vzponov in padcev, srečen in zgleden. Težave, ki so pestile zakonca, so bile povezane predvsem z igralkino odvisnostjo od alkohola. Banderas je ženi in materi svoje hčerke Stelle vse do lanskega poletja, ko sta se ločila, stal ob strani.

Sedaj si je 54-letni igralec našel novo družico. Gre za 20 let mlajšo nizozemsko bankirko Nicole Kimpel. Z njo naj bi se videval že več mesecev, a zveze ni priznal. Skrivanja pa je sedaj konec. "Sva še v fazi spoznavanja. Zelo je sramežljiva. Od posla, s katerim se ukvarjam, se želi distancirati, kar je dobro,“ je povedal Banderas.

Mnogi se sprašujejo, kako bo Melanie novo zvezo bivšega moža prenesla. Znano je namreč, da je bil Banderas ljubezen njenega življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.