Magazin > VIP
1550 ogledov

Lea Plut o komentarjih, da je bila med MasterChefom zadeta

Lea Plut Voyo
Ta teden je šov MasteChef Slovenija zapustila Lea Plut, ki je morala po šovu poslušati komentarje, da je neiskrena in da je bila med snemanjem zadnje oddaje "zadeta kot mamba“.

Lea je v pogovoru za Žurnal24 povedala, da ni prav nič razočarana, da je morala že tako zgodaj zapustiti šov. "Od te izkušnje sem ogromno odnesla,“ pravi svetlolaska, ki bi se še kdaj prijavila v resničnostni šov. "Če bi bil na podobnem nivoju, potem ja. MasterChef bi ponovila in verjetno bi ravnala enako. Vesela sem za to izkušnjo, ki je bila neponovljiva in življenjska.“

Lea si je lahko konkurenta za izločitveni test izbrala sama. Njeno pojasnilo, zakaj je izbrala Lucijo Čirović, je dvignilo veliko prahu. Lea je namreč povedala, da je Lucija od vseh najbolj napredovala in da je njena najljubša oseba. Nekateri so jo zato označili za hinavko. Ji je žal, da se je tako odločila? "Kje pa, še vedno trdim enako. Nisem želela še več negativne energije na izločitvenem testu. Zaželela sem si dveh, ki sta mi všeč. Lucijo občudujem, je zelo pozitivna. Tako tudi Bertoncelj.“ Na komentarje, da je neiskrena, pa pravi, da ji je vseeno, če jo ljudje tako vidijo.

Po njenem izpadu so se mnogi spletni komentatorji spraševali tudi, ali je pod vplivom prepovedanih substanc, saj je delovala zmedeno. "(Smeh) A res to pišejo? Nisem opazila, tudi brala nisem nič. Ne vem … Smešno mi je,“ je namigovanja pokomentirala visokorasla lepotica, ki sicer za izpad iz šova  krivi slab dan.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 00:43 09.april 2017.

    Ženska je tako polna same sebe, da je kar grozno. Obnašala se je pa res tako, kot da je zadeta. Pa ne samo v tej oddaji.

  • MižiMaži 13:42 08.april 2017.

    Zadeta bla kt mamba....