Šport > Košarka
8 ogledov

Jamesov 10-letni sin se otepa ponudb

lebron james EPA
LeBron James ml, 10-letni sin prvega zvezdnika ekipe Cleveland Cavaliers, uspešno stopa po stopinjah svojega slavnega očeta.

Sin LeBrona Jamesa velja za enega najobetavnejših mladih košarkajrev v državi, kar pa slavnemu očetu ni najbolj pogodu. Desetletnik je lani svojo ekipo popeljal do naslova na državnem tekmovanju AAU in vzbudil pozornost študentskih trenerjev, ki ga kljub rosnim letom že zasipavajo z vabili. Med njimi je tudi trener univerze v Ohiu Thad Matta, ki mladega Jamesa uvršča na vrh seznama svojih želja.

Lebron ml. se tako pri komaj desetih letih že otepa ponudb. ''Ja, prejel je nekaj ponudb za različne kolidže. Noro. To bi jim morali prepovedati. Ne morejo rekrutirati 10-letnih otrok,'' je zgrožen košarkar Clevelanda.

James je priznal, da se v mladih letih ni posvečal fizični pripravljenosti, kot to počne danes. ''Uh, star sem bil 24 let,'' je na vprašanje, kdaj je pričel skrbeti za svoje telo, odvrnil James. ''Jedel sem v McDonaldsu. Prvih nekaj let v NBA nisem delal razteznih vaj. Nisem uporabljal ledu. Star sem bil 18 let, lahko sem delal, kar sem hotel,'' je razkril ameriški košarkar.

Kakršen oče, takšen sin

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.