Šport > Nogomet
16 ogledov

''Legenda Manchester Cityja''

frank lampard Youtube
Televizijska voditeljica oddaje Play to the Whistle je najboljšega strelca v zgodovini Chelseaja napovedala kot legendo Manchester Cityja.

Frank Lampard, legendarni nogometaš londonskega Chelseaja, ki je po koncu lanske sezone podpisal enoletno pogodbo z Manchester Cityjem, je gostoval v angleški televizijski oddaji Play to the Whistle.

Voditeljica Holly Willoughby je v predstavitvi Lamparda označila za legendo kluba iz Manchestra, kar je v hipu izbrisalo nasmešek z obraza 36-letnega vezista.

Lampard je bil član Chelseaja od leta 2001 do 2014 in v tem času zbral 648 nastopov ter 211 golov, kar ga uvršča na vrh seznama najboljših strelcev londonskega kluba.

Lampard je s prestopom k Manchester Cityju razjezil številne navijače Chelseaja, ki so ga označili za izdajalca. ''Grozno je gledati Franka Lamparda, ko ni oblečen v Chelseajev dres,'' je zapisal uporabnik Twitterja.

''Nikoli se ne bom privadil, da Lampard igra za Manchester City,'' je v zadnjih mesecih odmevalo na družabnih omrežjih. ''Zvesta legenda Chelseaja se pripravlja za Man City,'' so mu očitali podporniki kluba. ''Še vedno boli, ko vidim Lamparda v čem drugem kot v modrem dresu,'' je še zapisal eden od navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.