Šport
50 ogledov

Legenda ostaja

Xavi Neymar Barcelona Betis Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Legendarni vezist Barcelone in španske reprezentance Xavi Hernandez si je premislil, vsaj še nekaj časa bo zdaj ostal pri Kataloncih.

Xavi Hernandez se bo v četrtek pridružil treningom Barcelone, v klubu pa bo ostal vsaj do konca januarja, če ne celo do konca sezone 2014/15. Španski reprezentant se je tako odločil po pogovorih z novim trenerjem Luisom Enriquejem in predsednikom katalonskega velikana Josepom Mario Bartomeujem. Enrique si želi obdržati vezista v ekipi, pri klubu pa so že v preteklosti izjavili, da bodo upoštevali igralčeve želje, saj si je z dolgo in uspešno kariero pri Barceloni prislužil pravico, da sam odloča o svoji prihodnosti. 

Xavi, ki je dopolnil 34 let, z Barcelono pa ima še dvoletno veljavno pogodbo, je nameraval sicer zaigrati čez lužo, odločitev pa je že sporočil prijateljem, pricurljala pa je tudi v javnost. Na mizi je imel ponudbo New Yorka, zanimanje zanj pa so pokazali tudi v bogati katarski ligi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.