Šport > Nogomet
31 ogledov

Ko sin sovraži očetov nogometni klub

Matteo Lorenzo Leonardo Bonucci Juventus Profimedias
Na proslavi zmage v italijanskem prvenstvu se je branilec Juventusa znašel v nenavadnem položaju.

Torinski Juventus je v nedeljo z zmago nad Crotonejem (3:0) šestič zapored osvojil naslov italijanskega nogometnega prvaka.

Eden najbolj zaslužnih za dominacijo "stare dame" je branilec Leonardo Bonucci, ki je pred letošnjo sezono celo razmišljal o koncu kariere zaradi bolezni mlajšega sina Mattea.

Bonucci pa ima še enega sina - Lorenza. Prvorojenec pa, zanimivo, niti malo ne mara očetovega kluba. Pesti stiska za Torino, njegov najljubši igralec pa je golgeter Juventusovih  mestnih tekmecev - Andrea Belotti.

Oba potomca odličnega branilca sta bila, tako kot vsi družinski člani nogometašev Juventusa, prisotna na podelitvi medalj in pokala za zmago v Serie A. 

Medtem ko je Matteo, ki je po slovesnosti dobil očetovo medaljo, stoično prenesel vse napore, je bilo postopanje v dresu osovraženega kluba za Lorenza pač preveč.

Navijač Torina je ob sprehodu na zelenico izpustil nekaj solz in pri tem najbrž sila težko gledal zanj na pogled neprijetno progasto črno-belo majico.

Matteo Lorenzo Bonucci | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.