Avto
59 ogledov

Leonardo di Caprio leta 1995 v reklami za hondo civic

Leonardo di Caprio Youtube/mycub
Leonardo di Caprio je prehodil dolgo pot do trenutka, ko se mu letos vendarle nasmiha oskar za najboljšega igralca. Reklama iz 1995 za hondo civic tega ni ravno napovedovala.

"Uau, kakšna odlična vožnja! Kot da bi vozil letalo," je bil poln hvale na takratno novo šesto generacijo civica Leo, medtem ko je na sopotnikovem sedežu japonska mladenka izvajala karaoke. 

V nekem trenutku se mladenka povsem razneži in takrat komaj 21-letnemu Leu nameni vroč poljubček. "To je čudež!", kriči Leo v potrditev, kako dober avto vozi.

Leta 1995 je imel Di Caprio za seboj že svojo prvo večjo uspešnico Kaj žre Gilberta Grapa, vseeno pa je nadaljeval s snemanjem reklam, s katerimi si je pomagal tlakovati pot v filmsko kariero. Dokončni preboj med največje filmske zvezde pa je sledil čez dve leti s filmom Titanik. 

Kljub številnim nominacijam za oskarja pa Di Caprio v svoji vitrini še nima te najbolj cenjene nagrade v filmskem svetu. Morda bo letos za svojo vlogo v filmu Povratnik vendarle prejel pozlačeni kipec in ga postavil v družbo trem dosedaj prisluženim zlatim globusom. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.