Magazin
476 ogledov

Lepa, samska, pohotna

spolni odnos, seks, orgazem Shutterstock
Karmen se je ob takšnih trenutkih vedno zlobno nasmihala.

Bil je začetek decembra in pritisnil je prvi konkreten mraz. Ugotavljala je, da jo je ogrevanje pustilo na cedilu, zato je poklicala mojstra. Pred nekaj meseci bi to uredil njen bivši mož, ki pa ga je nagnala iz hiše, ker je menil, da lahko počne kar ga je volja in še vedno pride domov.
Na vratih se je še enkrat obrnil in ji zabrusil, da bo že videla, ko ji bo v hiši kaj "crknilo" in ne bo nikogar, da bi uredil zadevo.

Nedolgo nazaj je bila težava z vodovodom, elektriko in pralnim strojem. Vse je uredila v najkrajšem možnem roku. Mojstri so rade volje prišli k njej in ob dobri kavi ali kakšnem pivu hitro spuščali cene svojih storitev. Pred njihovim prihodom se je vedno odela v kaj zapeljivega in precej pomanjkljivo oblečena odpirala vrata.

Vedela je, da je dovolj, če pokaže globok dekolte ali pa nekoliko bolj razgaljene noge, pa bodo mojstri rade volje pri ceni pogledali skozi prste. Česa več sicer ni imela v mislih, a ko se je pred njenimi vrati pojavil mlad fant, ki se je odzval klicu na pomoč z ogrevanjem, so njene misli pričele malce bezljati.

Kot ponavadi je vrata odprla v lahki halji za po hiši, da bi moški domišljiji pustila prosto pot pri ugibanju kaj ima na sebi spodaj. Tokrat pa je bila sama bolj plen kot predator. Kar naenkrat ni bila tista, ki vodi pogovor, ni se vsiljevala in je le pohlevno sledila njegovim kretnjam in besedam. Postaven fant v poznih dvajsetih, je bil videti izklesanega telesa in precej živahen. Njegove modre oči so švigale po njej in prisegla bi, da ima občutek, da jo slači z njimi. V ustih se ji je nabirala slina, v grlu pa cmok, katerega je bilo potrebno potisniti navzdol, če je želela spregovoriti kakšno besedo z njim.

Postajala je vse bolj vzburjena pa se še dobro začelo ni. Opazovala ga je pri popravilu, mu stregla s sokom in domačimi keksi, potem pa se prestrašila, da bo prekmalu odšel. Hitro je končal popravilo, Karmen pa je v obupu, da bi ostala brez tistega, kar se ji je motalo po glavi od njegovega prihoda, odvezala pas na svoji halji.

Ko se je obrnil proti njej, da bi se ji zahvalil za sok, je obnemel ob razgledu, ki se mu je ponujal. Njena lahkotna halja v bordo rdeči barvi se je nagajivo razprla, dolge noge pa so ji kukale izpod nje vse do bokov. Pravkar je dobil odgovor na vprašanje, ki si ga je zastavljal pred nekaj minutami. Na sebi je imela bele, čipkaste spodnjice, prsi pa so bile zares tako velike, kot se mu je dozdevalo.
"Oh, oprosti!" je vzkliknila s tonom, ki je dražil.

"Hehe, nič ne de!" se je zarežal in jo preiskoval s pogledom. "Lepa ženska ste," je rekel.
Karmen je skomignila z rameni: "Lepa, samska, pohotna, …" Fantu ni bilo treba naprej namigovati. Spravil jo je pod sebe na tla tik ob radiator na steni s katerim se je predhodno ukvarjal. Z roko ji je segel med noge in potipal zares sestradano muco. "Niste lagala," se je nasmehnil, ko je pod prsti začutil njeno vlago.

Potegnila ga je nase in mu z levico odpela zadrgo ter segla v hlače. Za hip je povsem otrdela, ko je v dlani merila njegovega korenjaka: "Moj bog! Kakšen hudič pa je tole?!" je smeje vzkliknila.
Strgal je spodnjice z nje in se namesti v položaj za napad. Še vedno je držala z njegovega korenjaka in se čudila kako veliko zadevo nosi med nogami mladenič. Sklonil se je k njej, ji obraz zakopal med velike prsi, medtem pa z vrhom tiča počasi polnil sestradano muco. Karmen je javkala kot bi ji jemal nedolžnost in ga nesramno ščipala za ritnici.

"Huh, zdaj pa greje," je rekel, ko se je kasneje s čelom naslonil ob radiator.
"Pa še kako!" je znova vzkliknila in ga z dlanjo pošteno usekala po nagi riti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.