Šport > Nogomet
20 ogledov

''Lepo ga je bilo videti v solzah''

Luis Suarez Liverpool Crystal Palace
1/7
EPA
Noel Gallagher, kitarist nekdanje britanske skupine Oasis, je Luisa Suáreza označil za očitnega goljufa in dodal, da je užival v solzah, ki jih je po tekmi s Crystal Palacom potočil napadalec Liverpoola.

Liverpool je v 37. kolu angleške Premier League igral neodločeno s Crystal Palacom (3:3) in po vsej verjetnosti zapravil možnosti za naslov angleškega prvaka, saj ima Manchester City, ki je odigral tekmo manj, samo še točko zaostanka za redsi.

Razočaranje je bilo še toliko večje, ker je Liverpool na obračunu že vodil s 3:0, nato pa v razmaku desetih minut prejel tri zadetke in zapravil dobljeno tekmo. V 55. minuti srečanja je zadel najboljši strelec angleškega prvenstva Luis Suárez, ki po dramatičnem razpletu ni mogel brzdati svojih čustev. To je razveselilo Noela Gallagherja, gorečega navijača Manchester Cityja, ki je užival v razočaranju varovancev Brendana Rodgersa.

noel gallagher | Avtor: EPA EPA
''Lepo je bilo videti Suáreza v solzah, saj je očiten goljuf. Ne morem verjeti, da je dobil nagrado Football Writers' Association. Povedli so 3:0 in pustili, da jih prevzamejo čustva. V Premier League nihče ne zmaga za šest ali sedem golov, razen če igraš proti Tottenhamu ali Arsenalu,'' je povedal kitarist nekdanje rock zasedbe Oasis.

City pomagal k spravi

Noel in njegov mlajši brat Liam Gallagher sta goreča navijača Manchester Cityja in redna obiskovalca tekem angleške Premier League. Brata Gallagher, ki sta se javno prerekala vse od razpada skupine leta 2009, sta pred dvema letoma zakopala bojno sekiro, potem ko je njuna najljubša nogometna ekipa po več kot treh desetletjih vendarle osvojila angleško prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.