Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Lepotne ironije ženske nege

lepota Profimedias
Ženske se velikokrat poslužujemo različnih lepotnih ritualov. Pri nekaterih moramo narediti eno, da dosežemo nekaj čisto drugega.

Postrižite se, da vam lasje zrastejo.

Če želite imeti dolge in zdrave lase, se morate najprej postriči in s tem odstraniti nezdrave konice, ki se širijo proti korenini vaših las. Dlje kot se izogibate frizerju, več boste morali odstriči in hitreje bo vaša pričeska prekratka za vaš okus.

Bolj kot stiskate kožo, več bakterij sprejema

Ko se vam sredi čela ali nosa naredi velik mozolj, si samo želite, da bi čim prej izginil. A tega nikakor ne boste dosegli, če ga boste silili, da privre na površje. Pustite ga pri miru in mu dajte svoj čas. Bolj ko se ga boste dotikali in ga „stiskali“, več bakterij bo koža vpila vase in s tem bo nastalo še več mozoljev.

Več balzama, večja potreba po njem

Ste opazili, da pozimi vsi bolj uporabljamo kreme za roke in balzame za ustnice? Bolj kot uporabljate balzam za ustnice ali kremo za roke, bolj se vaše telo navadi na neko nego, ki jo prejema vsak dan.

Naravna barva vam najbolj pristaja

Lahko poskusite različne barve las, a na koncu boste prišli do zaključka, da vam vaša naravna barva najbolj pristaja. Niste menda mislili, da vam narava ne bo pomagala pri tem?

Mejkap brez mejkapa

To, da na obraz nanesemo veliko liči, zato da bi dosegli učinek nenaličenega obraza, je največja bizarnost ženske logike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.