Magazin > Lepota & telo
177 ogledov

Lepotne napake, ki jih delajo ženske z očali

ženska z očali očala Shutterstock
Če nosite očala, malo več pozornosti posvetite ličenju oči in se izognite najpogostejšim napakam.

To so štiri najpogostejše napake, ki jih delajo ženske z očali:

Barva svinčnika enaka barvi okvirja

Morda se bo zdelo kot dobra ideja, vendar ni priporočljivo uporabljati svinčnika za oči, ki je enake barve kot okvir očal, razen če je okvir črn – v tem primeru bo področje okoli oči videti motno.

Ne poudarijo trepalnic

Morda prevladuje zmotno prepričanje, da je pod očali najprimernejši naravni videz. Očala oči poudarijo, zato je dobro poudariti vsaj trepalnice. En sloj maskare ali klešče za trepalnice bodo naredile pravi čudež.

Močno zadimljeno ličenje

Izjemno poudarjena ličila na očeh so lahko pod očali videti agresivno. Če prisegate na zadimljeno ličenje, si ga seveda lahko privoščite, a izberite takšnega, ki pod očali ne bo deloval preveč agresivno. Bodite nežni.

Vidni podočnjaki

Kot že rečeno, očala povečujejo področje okoli oči, zato bodite pazljivi pri poudarjenih podočnjakih. Temne kolobarje prekrijte s tekočim pudrom, na spodnje trepalnice pa nikar ne nanašajte maskare, svinčnika ali senčil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.