• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Horoskop

Za leto 2012

Lev 23.7 - 23.8

Splošno

Leve čaka pestro leto. Glavni položaj planetov vam bo pomagal pri odnosih, poskrbel pa bo tudi za koš ustvarjalnih idej. Ponagajal vam bo le Saturn, zaradi katerega boste pogosto melanholični in brezbrižni. Kljub temu boste utrdili svoj položaj, za kar se imate zahvaliti svjemu realizmu. Neptun bo podžgal vašo domišljijo in ustvarjalnost. Polni boste izvirnih zamisli, še zlasti v zasebnem življenju.

Kariera

Še v najtežjih trenutkih vas bo bodrilo vedenje, da ste nadarjeni in da si zaslužite najboljše. Leto 2012 vam bo dalo priložnost, da svetu pokažete svoje talente. Prineslo vam bo srečo in uresničitev želja. V prvih mesecih leta se bo vaš delovni položaj stabiliziral. Pokazati pa boste morali poslovno žilico in tudi močno voljo. Ugodno leto za sklepanje novih poznanstev.

Ljubezen

Vaša privlačnost bo še zlasti na začetku leta zelo opazna. Ljudem bo všeč vaš pravi jaz, in to boste tudi spoznali. V prvi polovici leta se lahko zgodi, da se bo odnos s partnerjem začel krhati. To bo s sabo prineslo tudi dobre stvari – nove odnose, ideje, pogovore … Odličen čas, da se znebite odnosa, ki ga ne potrebujete več, in se podate v iskanje svoje sorodne duše. Vaša potrpežljivost bo nagrajena s spontanim čustvenim izlivom. Če ste res obtičali v nedelujoči zvezi, boste to spoznali sredi leta, ko boste končno sebe postavili na prvo mesto. Nekateri pa se boste želeli poročiti. Vzemite si čas za premislek. Skratka, ukvarjajte se s svojim odnosom in odločite se za pravo pot oziroma človeka. Čim prej, da na koncu ne boste ostali sami.

Finance

Harmonične finance. Leta 2012 na vaši poti ne bo ovir, tako da se boste lahko posvetili donosnim projektom. Osredotočite se na dolgoročne strategije. Do novembra ne bo finančnih težav. Denar boste namreč zapravljali le za stvari, ki jih potrebujete. Odločili se boste tudi za varčevanje. Pripravite se na zimo 2013. Tako boste tudi najbolje izkoristili vpliv Saturna.

Zdravje

Zaradi Neptuna boste imeli občutek, da je vaše zdravje odvisno od zadovoljitve želja. Imate prav? Po drugi strani boste poskušali ozdraviti stare bolezni, kar pa lahko škodi jetrom. Izogibajte se mastni hrani. Telovadite. Pri tem vam bosta pomagala Mars in Saturn.