Magazin > VIP
223 ogledov

Letošnji Pirellijev koledar je nekaj posebnega

Julianne Moore
1/4
EPA
Tudi letos v koledarju ni manekenk.

Italijanski izdelovalec pnevmatik Pirelli je tudi letos izdal koledar, ki ga bodo prejeli le izbranci. Že lani so z izborom modelov presenetili, saj so namesto manekenk izbrali ženske, ki so dosegle izjemne "profesionalne, družbene, kulturne, športne ali umetnostne uspehe". Med drugim je čast doletela Amy Schumer in Sereno Williams.

Manekenk tudi v letošnjem koledarju ni. Tokrat ga krasijo igralke, večina od njih ni več rosno mladih, ki jih ni motilo, da so morale pred kamero brez ličil in da fotografij pozneje niso računalniško obdelali.

Med letošnjimi modeli so Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright in Zhang Ziyi, fotografiral pa jih je legendarni fotograf Peter Lindberg, ki pravi, da je zbral najboljše igralke sveta, s katerimi je želel ustvariti nekaj, s čimer bi se uprl "terorju“, ki izvajata potreba po popolnosti in večni mladosti.

Predstavitve koledarja se je udeležila Nicole Kidman, ki je povedala, da je "pogum, da si to, kar si, utelešenje prave samozavesti in moči“.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.