Šport > Nogomet
47 ogledov

Lewandowski ostaja zvest Bayernu

robert lewandowski EPA
Poljski nogometni reprezentant Robert Lewandowski, ki od leta 2014 igra za Bayern iz Münchna, je podaljšal pogodbo do leta 2021, so danes objavili v nemški reviji Sport Bild.

Odlični poljski napadalec, ki je tudi v letošnji sezoni najboljši strelec Bayerna, je tako razrešil vse dvome glede tega, kje bo po letošnji sezoni nadaljeval svojo kariero.

Lewandowskega so povezovali z odhodi v Real Madrid in vrsto angleških klubov, največkrat se je omenjalo Manchester City, kamor po letošnji sezoni odhaja zdajšnji trener bavarskega ponosa Pep Guardiola, vendar se je 27-letni zvezdnik odločil, da bo še naprej nosil dres Bayerna.

Po pisanju Sport Bilda bo njegova pogodba zdaj bolj bogata, vendar zneska ne omenjajo, Lewandowski pa je tako že peti nogometaš, ki se je z bavarskim velikanom pogodbeno vezal do leta 2021. Pred njim so to storili že Thomas Müller, Jerome Boateng, Javi Martinez in David Alaba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.