Šport
52 ogledov

Licitacija dresov je uspela

Žurnal24 main
Konec tedna je v okviru dvodnevnega nogometnega turnirja za mlajše selekcije v športnem centru Triglav v Ljubljani potekal zaključek dobrodelne dražbe dresov za pomoč nekdanjemu nogometašu kluba Olimpije Zoranu Ubaviću. S prodajo dresov so zbrali približno 11.000 evrov, so sporočili organizatorji dražbe.

Zoran Ubavić je pred nekaj leti zbolel za demenco, zato potrebuje popolno oskrbo. Z dobrodelno licitacijo so zbirali denarna sredstva za pomoč njegovi družini.

Projekt kluba malega nogometa Olimpija in Športne zveze Ljubljana je združil vse nogometne navdušence, ne glede na klubsko pripadnost. Licitacija dresov je bila uspešna in je presegla pričakovanja organizatorjev. Po neuradnih podatkih, točen znesek bo znan v torek, so z dražbo in prostovoljnimi prispevki zbrali okrog 11.000 evrov.

Na zaključku dobrodelne dražbe, kjer so se odvijale tudi revialne medgeneracijske tekme, so bili med obiskovalci tudi selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec, nekdanji reprezentant in športni direktor Maribora Zlatko Zahović in podpredsednik Košarkarske zveze Slovenije ter nekdanji reprezentant Radoslav Nesterović. Vsi trije udeleženci so tudi tekmovali v malonogometnem turnirju legend.

Dražba dresov se je postopoma dodobra razvnela in tako so dres košarkarja Gorana Dragića prodali za kar 660 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.