Šport
7 ogledov

Onstran Atlantika večer gostov

boston bruins nhl Reuters
Onstran Atlantika so ponoči odigrali tri tekme. Na vseh so zmago slavila gostujoča moštva. Ottawa Senators so z 2:0 premagali New Jersey Devils, Dallas Stars so bili z 2:0 boljši od Vancouver Canucks, Boston Bruins pa so po podaljšku s 3:2 odpravili Minnesota Wild.

Vancouver je bil še pred časom med vodilnimi ekipami lige, zdaj pa počasi izgublja stik z najboljšimi. Proti Dallasu je zabeležil že tretji zaporedni poraz in se zdaj z Winnipegom deli peto mesto v zahodni konferenci, že v petek pa ga lahko dohitijo tudi Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, ki bodo gostili hokejiste St. Louis Blues.

Za Dallas, ki je imel v vratih zelo razpoloženega vratarja Karija Lehtonena, sta gola dosegla Colton Sceviour in Antoine Roussel, slednji je bil natančen 26 sekund pred koncem tekme, ko je zadel nebranjeno mrežo.

Eriksson junak Bostona

Podobno tekmo kot v Vancouvru so gledalci videli v New Jerseyju, iz katerega so točki odnesli igralci Ottawe. To pa po zaslugi Kyla Turrisa, ki je dosegel oba gola, prvega v "power playu" drugega pa v predzadnji sekundi tekme, ko so domači vratarja zamenjali za šestega igralca.

Junak dvoboja v Minnesoti je bil Loui Eriksson, ki je z golom v drugi minuti podaljška Bostonu zagotovil dve točki.

Liga NHL, izidi:

New Jersey Devils : Ottawa Senators 0:2
Minnesota Wild : Boston Bruins 2:3*
Vancouver Canucks : Dallas Stars 0:2

* - po podaljšku

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.