Slovenija
76 ogledov

Liga prvakov končno nazaj na Siol TV

televizija Saša Despot
Po treh mesecih bodo naročniki Siol TV lahko končno spet spremljali programe ponudnika Sport Klub.

Da je bil dosežen dogovor med doslej sprtima stranema, so popoldan potrdili na Telekom Slovenija, pod okrilje katerega spada Siol. Kot so pojasnili pri TS, so "s ponudnikom vsebin Sport Klub dosegli dogovor o nadaljnjem sodelovanju. Tako bo v programski shemi SiOL TV naročnikom na voljo kar šest programov Sport Klub, programi Sport Klub 1, Sport Klub 2 in Sport Klub 3 tudi v visoki kakovosti HD. Telekom Slovenije bo programe Sport Klub v programsko shemo SiOL TV vklopil v prihodnjih dneh, in sicer po dokončni uskladitvi vseh formalnih dogovorov s ponudnikom vsebin."

Siolovi naročniki bodo imeli dostop tudi do treh novih programov Sport Klub 4, Sport Klub 5 in Sport Klub 6.

Javnost so plahtali, da se pogajajo

Kot je znano, je do zapleta prišlo jeseni, potem ko od 1. oktobra naročniki Siol TV niso več mogli spremljati programov Sport Kluba. TS je takrat trdil, da pogodbe niso podaljšali, saj da je "ponudnik (Sport Klub) zahteval kar petkrat višjo ceno kot pred dvema letoma."

Kasneje smo na Žurnalu razkrili, da se kljub javnim obljubam sprti strani med seboj več tednov sploh nista pogovarjali, medtem ko je vse več naročnikov zaradi nezmožnosti spremljanja Lige prvakov ter tekem angleške in španske lige odstopalo od pogodb s Siol TV. 

Komentarjev 1
  • zic 18:42 31.december 2013.

    končnooooooo, zdaj sem bom na lahek način znebil vseh sosedov, ki so hodili k meni petke in svetke gledat televizijo, ker ste jih nategnili. Skrajni čas, da ste to uredili, ker ste tako ali tako že izgubili 30% odjemalcev, tako ...prikaži več bi jih pa v kratkem še več. Ali se vam je splačalo tole nategunstvo!!!???