Šport > Zimski športi
54 ogledov

Lindsey potrdila nastop: "Komaj čakam!"

Vonn Lake Louise smuk trening alpsko smučanje svetovni pokal EPA
Ameriška smučarka Lindsey Vonn je prek socialnih omrežij potrdila svoj nastop na petkovem smuku v kanadskem Lake Louisu.

Težko pričakovani prvi dvoboj Tine Maze in Lindsey Vonn v novi sezoni svetovnega pokala se bo očitno le zgodil v kanadskem Lake Louisu, kjer je Američanka opravila nekaj treningov in v četrtek sporočila, da bo nastopila na petkovem smuku.

Vonnova je zadnjo sezono zaključila s hudo poškodbo na svetovnem prvenstvu, na začetku letošnje pa po uspešnem okrevanju spet načela koleno z novim težkim padcem, toda po desetih mesecih tekmovalnega mirovanja je očitno pripravljena za povratek.

Četrtek dan za počitek

"Izvrsten občutek je, da sem spet na tekmi svetovnega pokala!" je prek Twitterja in Facebooka sporočila partnerica golfista Tigra Woodsa. "Po nekaj dobrih treningih doma v Vailu in solidnem včerajšnjem treningu smuka sem se odločila, da si današnji dan vzamem kot 'dan za počitek', toda jutri bom nastopila. Komaj čakam na svojo prvo tekmo!!! #pripravljenanatekmo#lakelouise #TBT."

Vonnova se je prejšnji mesec po padcu na treningu odločila, da bo izpustila začetek sezone v hitrih disciplinah v Bevaer Creeku. Lake Louise je zanjo izjemno uspešno prizorišče, kjer je dosegla kar 14 zmag v svetovnem pokalu, na stopničke pa se je uvrstila na zadnjih 20 od 25 tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.