Magazin > Film & Glasba & TV
148 ogledov

Lino premagal dve leti mlajši

Lina Kuduzović Youtube
12-letni Lini Kuduzović ni uspelo, da bi postala zmagovalka bitke talentov v dveh državah.

"Toliko čustev sem zlila v svoj nastop.......dala sem vse od sebe.....zmagal pa je 11 letni Flavio....ki je bil tudi neverjetno dober. Čestitke!“ je na svojem Facebook profilu zapisala Lina, ki je Flavia vsaj sodeč po podatkih z uradne strani tekmovanja postarala za eno leto. 

Sodniki so sicer Lino po nastopu pohvalili, da ima izreden razpon in nadzor nad glasom in da je zelo sproščena ter pripravljena na velike odre.

Na švicarskem izboru jo je premagal dve leti mlajši Flavio Rizzello, ki je v finalu zapel pesem Conchite Wurst Rise Like A Phoenix. Flavio je dobil sto tisoč švicarskih frankov (to je skoraj sto tisoč evrov) nagrade. Na vprašanje, kaj bo stroril s tem denarjem, pa je dejal, da si bo kupil še enega psa. 

Flavio Rizzelo | Avtor: Youtube Youtube

Njegov nastop si lahko ogledate na tej povezavi, tukaj pa kliknite, če želite videti, kako se je razveselil, ko je izvedel, da je zmagal.

Komentarjev 2
  • zic 13:13 12.april 2015.

    mali je bil top, imel je hudo karizmo, Lina bi verjetno zmagala, če bi imela živahnejšo pesem pa še to ni nujno, veliko dejavnikov pripomore, da se zmaga, kar je mali nedvomno imel.

  • mph 10:48 12.april 2015.

    Khm, ne zato ker je "naša" ampak njen nastop je bil tako z gibi telesa, rok, izraza na obrazu, ... kvalitetnem petju, ... za par klas boljši od zmagovalca (ki je imel kr neki nastop, vsaj zame) in mi preprosto ...prikaži več ni jasno, kako, da ni zmagala.