Šport > Nogomet
328 ogledov

To so razsežnosti Messijeve poroke

lionel messi antonella roccuzzo Instagram
Poroka Lionela Messija in njegove dolgoletne partnerice Antonelle Roccuzzo bo eden največjih družabnih dogodkov tega poletja.

Poroka bo v domačem Rosariu v Argentini v tamkajšnjem hotelu City-Center Casino v noči s petka na soboto, na njej pa se bo trlo znanih osebnosti iz sveta športa, nogometa in šovbiznisa.

Kot je poročala francoska tiskovna agencija AFP, je 30-letni superzvezdnik Barcelone na poroko povabil 260 gostov, med njimi bodo njegovi nogometni kolegi iz Barcelone Gerard Pique z ženo Shakiro, kolumbijsko glasbeno ikono, Luis Suarez in Neymar.

Antonella Roccuzzo lionel messi | Avtor: Profimedia Profimedia
Na seznamu povabljenih seveda ni velikega tekmeca iz Reala Madrida Cristiana Ronalda, ki je s portugalsko reprezentanco na pokalu konfederacij v Rusiji, prav tako ni na seznamu opaziti drugih igralcev madridskega Reala, kar niti ni bilo kakšno posebno presenečenje.

Prikupna rjavolasa 29-letna nevesta bo na poroki oblečena v poročno obleko španske oblikovalke Rose Clara, obleko so za svatbo pripeljali z letalom iz Barcelone. Oblikovalka je bila zaslužna za poročne kreacije, ki so jih nosile denimo Eva Longoria, Sofia Vergara in španska kraljica Letizia.

V hotelu bo potekal civilni obred in poročna zabava. Messi je osebno ekipi kuharjev naročil, da pripravijo klasične argentinske specialitete, kot so enolončnica z zelenjavo in mesom locro, polnjeni žepki iz krhkega testa empanada ter značilna pečena govedina z drobovino, vampi, želodcem in ledvičkami.

Za zabavo gostov bodo poskrbeli glasbeniki urugvajskih skupin Rombai in Marama s pevko Karino Tejeda, partnerko argentinskega nogometaša Sergia Aguera.

messi antonella roccuzzo | Avtor: Profimedia Profimedia
Za varnost gostov v sicer precej nevarnem Rosariu bo zadolžena skupina v Izraelu izurjenih pripadnikov specialnih enot. Novinarjem in medijem seveda ne bo dovoljen pristop do gostov, 155 pa se jih je doslej akreditiralo za poročanje s poročnega obreda.

Primerjave z Maradono

Številni v Argentini poroko Messija in njegove mladostne ljubezni po pomembnosti primerjajo s poroko legendarnega argentinskega nogometaša Diega Armanda Maradone, ko se je poročil s Claudio Villafane leta 1989. A je bilo takrat na poroki kar petkrat več gostov (1200), vključno z nekdanjim italijanskim predsednikom Silviom Berlusconijem. Mediji na seznamu povabljenih na Messijevo poroko niso opazili imena slovitega Messijevega rojaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.