Šport > Nogomet
22 ogledov

Messi se norčuje iz govoric

lionel messi EPA
Najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi se je ponorčeval iz navedb, da naj bi postal lastnik najdražjega avtomobila na svetu.

Pred dnevi je svetovni splet obkrožila novica, da je Lionel Messi na dražbi odštel 32 milijonov evorv in tako postal lastnik najdražjega jeklenega - v tem primeru pa tudi poskočnega - konjička na svetu - Ferrarija 335 S Spider Scaglietti.

Prodajalec prestižnega avtomobila je trdil, da se je poleg Messija za ferrarija zanimal tudi Cristiano Ronaldo, vendar je argentinski superzvezdnik izkašljal več denarja. 

Messi za zdaj novice ni ne potrdill ne zanikal, a če gre soditi po objavi na družabnem omrežju Instagram, je šlo pri vsem skupaj le za publiciteto avtomobila, s katerim je leta 1958 na dirki na Kubi nastopil Sterling Moss.

Novico o kupcu, ki naj bi želel ostati anonimen, je v javnost lansiralo podjetje Proto Organization, ki je organiziralo dražbo v Parizu.

Nogometaš Barcelone je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri pozira v družbi enega od likov priljubljene risanke Avtomobili. ''Moj novi avto,'' je zapisal aktualni dobitnik Zlate žoge.

 

El nuevo auto que dicen que compre// My new car

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Feb 11, 2016 at 10:31am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.