Šport > Nogomet
48 ogledov

Tako resno misli Lionel Messi

lionel messi barcelona Profimedias
Po tekmi 23. kroga španskega La Lige so družabna omrežja preplavila ugibanja, zakaj se Lionel Messi ni veselil zmagovitega zadetka na obračunu z Leganesom.

Aktualni španski prvak Barcelona se je v 23. krogu domačega prvenstva pomerila z Leganseom in nujno potrebovala zmago, če je želela obdržati stik z vodilnim Real Madridom. Katalonci imajo na lestvici točko zaostanka za večnim rivalom, a madridski velikan ima dve tekmi v dobrem.

Mož odločitve na tekmi z Leganseom je bil Lionel Messi, ki je v četrti minuti zadel po podaji Luisa Suáreza, nato pa v 90. minuti z bele točke postavil končnih 2:1 v korist domače ekipe.

Barcelona se je s tem uspešno pobrala po bolečem porazu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, ko je na Parku princev s 4:0 izgubila proti Paris Saint-Germainu.

Pariški velikan je z nogo in pol že v četrtfinalu najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi, Barçini nogometaši pa so bili po tekmi tarča jeznih navijačev in nogometnih strokovnjakov.

Na udaru se je znašel tudi trener Luis Enrique, vse skupaj pa je močno prizadelo Messija, ki naj bi si po pisanju Mundo Deportiva na Camp Nouu želel maščevanja za ponižanje v Parizu. 

Odziv na kritike?

Messi je bil nad reakcijo navijačev tako razočaran, da se jna zmagoviti zadetek odzval s povsem mrkim izrazom. ''Mislim, da je reagiral na kritike, ki jih je dobil po tekmi s PSG-jem. Opazil sem, da je bil zelo jezen, potem ko je zadel,'' je povedal selektor argentinske izbrane vrste Edgardo Bauza.

Po nekaterih navedbah je Messi nezadovoljen z delom trenerja, zato naj bi nanj celo naslovil ultimat glede igralskega kadra. Argentinec naj bi zahteval, da morajo ekipo zapustiti Andre Gomes, Jeremy Mathieu in Lucas Dinge, potem pa se bo pripravljen pogovarjati o novi pogodbi.

Ne predstavljamo si, kakšno bi bilo vzdušje v Barçini garderobi, če bi Messi javno zahteval odstrel nekaterih soigralcev, zato bomo te navedbe, vsaj za zdaj, vzeli z rezervo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.