Šport > Nogomet
33 ogledov

To želi Messi pred podpisom pogodbe

lionel messi EPA
Argentinski zvezdnik želi posebno klavzulo v pogodbi pred podaljšanjem sodelovanja z Barcelono.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Lionel Messi ima z Barcelono sklenjeno pogodbo do junija 2018. V Kataloniji si želijo usluge Argentinca zagotoviti do leta 2022, praktično nihče pa ne dvomi, da bo Messi z aktualnimi španskimi prvaki podaljšal sodelovanje.

Leta 2022 bo Messi štel 35 let in če bi ga kakšno leto prej zamikala vrnitev v domovino, ne želi imeti težav s selitvijo. V novi pogodbi namreč želi klavzulo, ki mu bo omogočala odhod v njegov matični Newell's Old Boys za odškodnino, ki si jo argentinski klub lahko privošči.

Newell's naj bi imel v pogodbi prav poseben status, saj bi bila odškodnina ob prestopu v kakšen drug klub precej višja, poroča Diario Gol.

Sanje navijačev

Messi je Argentino zapustil leta 2000, ko je štel 13 let. Vse od njegovega vzpona med največja imena sodobnega športa navijači Newell's upajo, da se bo njihov idol vrnil. 

S transparenti so ga že nagovarjali h vrnitvi domov, prepričanje v povratek Messija pa je že izrazilo tudi vodstvo kluba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.