Šport > Nogomet
98 ogledov

Kdo ni dobil Messijevega vabila?

Antonella Roccuzzo lionel messi
Lionel Messi in njegova dolgoletna izbranka Antonella Roccuzzo bosta 30. junija skočila v zakonski jarem.

Nogometni superzvezdnik Lionel Messi bo usodni da dahnil v hotelu Pullman v središču mesta Rosario, kjer je za povabljence velikega slavja rezerviral kar 250 sob.

Poroka bo imela dobrodelno noto, saj gostje ne bodo prinašali daril, temveč bodo na Messijevo željo darovali v njegovo dobrodelno organizacijo.

Na seznamu povabljencev je vseh 21 nogometašev Barçine prve ekipe, vendar se nekateri, kot na primer Andres Iniesta, poroke ne bodo mogli udeželiti. Med povabljenimi so tudi fizioterapevti, maserji, zdravniki in drugi sodelavci kluba, brez povabila pa je ostal nekdanji trener Barcelone Luis Enrique

Španski strateg, ki je ob koncu sezone zapustil katalonsko prestolnico, pa še zdaleč ni edini, saj Messi ni povabil nobenega trenerja ali člana strokovnega vodstva. Pri tem se je očitno zgledoval po Xaviju Hernandezu, ki na svojo poroko prav tako ni povabil vidnih funkcionarjev kluba.

Španski mediji so ugibali, ali bo Messi povabil Gerarda Piquéja in njegovo ženo Shakiro, ki naj bi bila v slabih odnosih z Antonello, vendar se zdi, da so stare zamere pozabljene, saj sta se na seznamu znašla tudi zakonca Piqué. Ali se bosta poroke tudi udeležila, pa bo jasno 30. junija.

messi roccuzzo thiago mateo | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.