Šport > Nogomet
32 ogledov

Messi potrkal na vrata fotografu

lionel messi Instagram/Santiago Garcés
Lionel Messi je obiskal avtorja ikonične fotografije, ki je nastala po velikem preobratu Barcelone na povratni tekmi Lige prvakov s Paris Saint-Germaniom.

Barcelona je v osmini finala Lige prvakov uprizorila enega največjih preobratov v nogometni zgodovini, ko je na Camp Nouu premagala Paris Saint-Germain (6:1) ter izničila štiri gole zaostanka in se uvrstila med najboljših osem ekip na stari celini.

Odločilni gol je v izdihljajih tekme dosegel Sergi Roberto in Katalonci so kolektivno podivjali, vključno z Lionelom Messijem.

Argentinec je slavil skupaj z navijači, utrinek njegovega neizmernega veselja pa je v objektiv ujel fotograf Barcelone Santiago Garcés.

''Rad fotografiram svoje otroke, a to se ne more primerjati s tem. To je fotografija mojega življenja. Povzame kolektivno evforijo in zgodovinski trenutek,'' je povedal fotograf in dodal: ''Nikoli ga nisem videl slaviti na takšen način.''

Fotografija je postala najbolj priljubljena objava španskega prvaka v digitalni dobi in se tako že po nekaj urah zapisala v zgodovino.

Na Facebooku je dosegla 56 milijonov ljudi in generirala 3,3 milijona odzivov oziroma 2,6 milijona všečkov, 220.000 delitev in 5000 komentarjev.

Na Instagramu je dosegla 6,8 milijona uporabnikov, 1,7 milijona odzivov in 34.000 komentarjev.

Na Twitterju si je fotografijo ogledalo 2,5 milijona uporabnikov, več kot 21.000 jih je objavo delilo.

Fotografija pa ni prepričala le navijačev, temveč je navdušila tudi Messija, ki se je odločil, da bo fotografa osebno obiskal. S seboj je prinesel uokvirjeno fotografijo in se nanjo tudi podpisal, Garcés pa je druženje s prvim zvezdnikom ekipe delil na Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.