Šport > Nogomet
81 ogledov

Ronaldo znorel po Messijevem golu

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Ob zmagovitem golu Lionela Messija je bil med najbolj razočaranimi njegov večni rival Cristiano Ronaldo.

Barcelona se je z zmago na ligaškem El Clásicu vrnila v igro za naslov španskega prvaka in dobila obliž na rano po bolečem porazu v četrtfinalu Lige prvakov. Odločilni gol je v 92. minuti tekme dosegel Lionel Messi in s tem dodobra ujezil Cristiana Ronalda.

Medtem ko je Argentinec (na neprimeren način?) slavil 500. gol v dresu Barcelone, je Ronaldo vpil in besnel nad klubskimi soigralci. 

"Prevzemam krivdo, da nisem zaustavil Sergija Roberta, kar je vodilo do zadetka Barcelone. Napaka, iz katere se bom učil," se je s pepelom posul Marcelo.

Ramos: Govori zdaj, govori zdaj!

Osmoljenec ligaškega derbija je postal Sergio Ramos, ki je v 77. minuti prejel neposredni rdeči karton za prekršek nad Lionelom Messijem. Realovci so kljub terenski premoči tekmeca prišli do izenačenja, nato pa klonili v sodnikovem podaljšku.

"Pogledal sem si prekršek. V nobenem trenutku nisem želel poškodvati igralca. Izključitev je vplivala na potek tekme. Ne želim se zapletati v igro Gerarda Piquéja," je dejal Ramos in reprezentančnemu kolegu očital, da z javnimi obtožbami na račun pristranskega sojenja v korist Reala vpliva na sodnike. 

Ramos se je ob Piquéja obregnil tudi po prejemu rdečega kartona. "Govori zdaj. Govori zdaj," je zabrusil branilcu Barcelone. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.