Svet
19 ogledov

Lista pravil za zaljubljenega dečka

deklica nahrbtnik vrtec šola Shutterstock
10-letna deklica Zoe je postala pravi hit, potem ko so objavili listo pravil, ki jih je spisala zaljubljenemu dečku.

Zoe hodi v 5. razred osnovne šole in je premlada, da bi imela svojega fanta. To je Noahu, ki ji je izpovedal svojo ljubezen, jasno pokazala na listi pravil, ki naj bi se jih Noah držal, da bi ga imela pod kontrolo. Listo pravil, od katerih je vsak napisan s svojo barvo, je objavljena na Twitterju, kjer se širi kot požar.

V pravilih Zoe izpostavlja, da naj se Noah ne dotika njenih ramen, da naj ne stopa za njo, da naj ne govori z njo, da naj se ne igra z njo na avtobusu. Izpostavlja, da ima nizek prag in da ji lahko prav zlahka uniči dan. Naslednje pravilo se glasi, da naj vse zgornje točke prebere 500-krat.

Zoe nadaljuje, da je očitno, da je Noahu všeč, vendar da on njej ne more biti všeč, saj da je premlada. Na koncu je Zoe pripisala, da če bo prekršil katerokoli točko na seznamu, bo poklicala svojega očeta, prijatelja svoje mame, svojo nadomestno mamo, ali hišnika, ki ga pozna.

Na Twitterju številni komentirajo pravila, ki jih je petošolka zabičala svojemu vrstniku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • STF 07:16 20.september 2016.

    Tega tamala ni nikol napisala!

  • nergač 23:08 19.september 2016.

    tega ni mogla spisati punčka, zato, ker nima izkušnje. Izkušnja je tisto, kar je tole skropucalo sproduciralo, to pa je seveda odrasel človek. Manipulator. In lažnivec.

  • nergač 23:06 19.september 2016.

    primitivna izraba otrok v propagandne namene. Starši smo pač manipulatorji po definiciji. Tegale seveda ni spisala 10-letna punčka, ampak njena mama. Vedno so mame zadaj pri teh punčkah...Grrrrrrr?!"#$%&&//