Magazin > VIP
1148 ogledov

Ljubezen po domače: Če vas to ne zanima, Milanu ne pišite

Milan Medved POP TV
Če ne jezdite, z Milanom ne zapravljajte časa ...

Eden od letošnjih kandidatov šova Ljubezen po domače je tudi 65-letni Milan Medved iz vasi Cirkovci, ki ob sebi vidi le žensko, ki je tako navdušena na konji kot on. "Velikih upov sicer nimam, saj sem star 65 let in iščem žensko, ki bo jezdila, se s konji ukvarjala. Tako težko najdeš. Če pri tej starosti še ne zna jezditi, se tega tudi ne bo učila,“ je povedal za Žurnal24 in naštel še nekaj lastnosti, ki jih mora imeti njegova izbranka. "Ne sme biti večja od mene. Jaz sem visok 162 centimetrov. Imel sem prijateljico, ki je bila malo večja in jo je to začelo čez čas motiti, še zlasti, ko sva plesala. Pri tako nizki višini ni dobro, če bi bila težka 100 kilogramov, saj mi lahko uniči konja. Rekel sem tudi, da mora biti lepa kot Marija v kapeli in bogata. K meni ji ni treba prinesti nič, niti evra. Želim pa si ženske, ki si je nekaj ustvarila in ni vsega zapravila. To mislim z bogata.“

Milan je bil sicer poročen. Od žene se je ločil pred 16 leti. "Od takrat sem sam. Saj sem imel prijateljice, ampak se ni izšlo,“ pravi simpatični upokojenec, ki si želi srečati žensko, ki bi ga spoštovala, cenila in razumela, da mu konji pomenijo več kot počitnice na morju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.