Magazin > VIP
734 ogledov

Ljubezen po domače: En tekmovalec šokiral, drug užalil

ljubezen po domače
1/4
POP-TV-2
To so dekleta, ki jih bodo poptevejevi ženini odpeljali na svoje domačije.

Sinoči je bil na sporedu nov del romantičnega šova Ljubezen po domače, v katerem pet podeželskih fantov išče ljubezen svojega življenja. V predzadnji oddaji so v naslednji krog od šestih kandidatk spustili pet, tokrat pa le tri.

Izločanje se je začelo že zgodaj zjutraj, ko so morali Miro, Matej, Jani in Drago izločiti eno od deklet. Tomažu je bilo to prihranjeno, saj ena od kandidatk ni prišla na spoznavni žur, a je moral kljub temu iz šova izločiti še eno od zainteresiranih žensk.

Matej je tako najprej izločil Moniko Košenina, Drago se je poslovil od Marije, Jani od Urše, Miro pa od Lidije.

Kmetje so nato popoldne preživeli v družbi preostalih štirih deklet, ki so se morala pred njimi izkazati. Drago je s svojimi izvoljenkami delal gugalnico, Mirove tekmovalke so morale zanj zmešati koktajl, Matejeve pa so morale svojega favorita zmasirati. Tomaž je skupaj s svojimi dekleti delal klobase, Jani pa je mladenke povabil na mini lokostrelski turnir, pri katerem je zmagovalec lahko poražencu postavil osebno vprašanje.

ljubezen po domače | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2


Prva je bila na vrsti Danijela, ki je proti Janiju izgubila. Ta je s svojim vprašanjem šokiral zadržano tekmovalk. Zanimalo ga je namreč, kdaj je izgubila nedolžnost. Ostala dekleta so bila vidno presenečena, Danijela pa je povedala: "Bila sem šokirana, saj nisem pričakovala, da me bo kaj takšnega vprašal.“

Neroda situacija se je zgodila tudi pri Dragu, ki je Eleni rekel, da verjetno ni veliko delala, glede na to, da je manekenka. Razložila mu je, da zna poprijeti za vsako delo, v kamero pa pozneje izjavila: "Malo me je zmotilo, da je imel predsodke, češ manekenka in še blond. Mislil je, da nisem za delo.“

Katera dekleta so fantje povabili na svojo kmetijo, si lahko ogledate v galeriji. Koga je izločil Tomaž, pa še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.