Magazin > VIP
433 ogledov

Ljubezen po domače: Izpadla kandidatka pravi, da se gledalci motijo

Andreja Kumer POP-TV-2
Andreja Kumer, kandidatka, ki se je borila za srce Mateja Ruparja v šovu Ljubezen po domače, nam je povedala, da se gledalci motijo in da so si glede njene sotekmovalke Urše Škofic ustvarili napačno mnenje.

Zakaj ste se prijavili v šov?

V šov sem se prijavila zaradi izkušnje. Rekla sem, da naredim nekaj norega v življenju in sem se odločila zaradi te nore izkušnje. Zanimalo me je, kako šovi potekajo in kaj se dogaja v ozadju.

Je bilo drugače kot ste si predstavljali?

ja, nekatere stvari so bile drugačne, sicer pa moram pohvaliti celotno ekipo, vsi so bili zelo prijazni in zabavno, poleg tega pa sem spoznala še ogromno novih ljudi.

Ste imeli veliko treme pred kamerami?

Ja, glede na to, da sem bila prvič pred kamerami, je bila treba na začetku zelo prisotna. Sprva vedno zelo paziš, kaj boš rekel, potem pa se sčasoma sprostiš.

Vam je žal, da ste izpadli?

Ni mi žal. Kot je že Matej povedal, da ni čutil kemije med nama, je tudi jaz nisem začutila. Vse je bilo bolj na prijateljski ravni. Je pa zelo zabaven fant.

Vas je Matej peljal na zmenek?

Ja, me je ja, samo prikazano ni bilo. Peljal me je v neko kočico. Pripravil je pravo romantično vzdušje, tam so bile pripravljene svečke, vse romantično okrašeno, vino … Lep zmenek je bil. Škoda, da ga niso prikazali, čeprav sem pričakovala, da ga bodo. Ampak razumem, vsega ne morejo dati v oddajo.

Kaj pa pravite na Uršin prehodni odhod iz posestva?

Od začetka sploh nisem verjela, sem se samo smejala, ker sem mislila, da se heca. Ona je zelo zabavna punca in uživa, če nam kdaj kakšno ušpiči. Jaz sem se samo smejala, ker sem bila prepričana, da se bo vrnila, kar se tudi je.

Od snemanja oddaje je že kar nekaj časa … Se je na vašem ljubezenskem področju zgodilo kaj novega?

Ja, se je … A to tem ne bom razpravljala.

So pogovori v oddaji iskreni ali so zaigrani? Včasih dobimo občutek, da so stvari zaigrane …

Je bilo kar spontano. Včasih so rekli, če bi lahko kdaj kaj naredili tako ali drugače, a na koncu je bila odločitev naša. Vse je bilo na nas, kakor si želel.

Ste občutili, da vas ljudje na ulici prepoznajo, odkar ste na televiziji?

Ja, malo bolj že, ni pa navala. Me pa je že kdo ustavil in vprašal, če sem jaz ta iz šova.

Vas je mogoče premamilo, da bi se še kdaj prijavili v kakšen šov? So vam všeč kamere?

Mislim, da ne. To je bila edinstvena izkušnja, ki je bila odlična. Zdaj sem videla, kako vse to poteka. Poleg tega pa na televiziji izpadeš takšen in drugačen in saj veste, kako je, veliko negativnih komentarjev in zakaj bi izpadel slabše, kot je.

Ste zasledili negativne komentarje?

Zase ne. Sem jih pa kar nekaj opazila za Uršo. Sama vem, da ni takšna, kot menijo gledalci, saj sem jo dobro spoznala. Saj smo same vedele, da lahko pride do tega, glede na to, da smo se prijavile v šov na televiziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.