Magazin > VIP
135 ogledov

Ljubezen po domače: Kmet najprej šokiral, potem še nadiral

ljubezen po domače, drago
1/3
POP-TV-2
Pri Dragu je na prvem mestu delo! To so sedaj spoznala tudi dekleta, ki se potegujejo za njegovo srce.

ljubezen po domače, drago | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Kavboj Drago je na svojem posestvu sprejel Eleno, Niko in Suzano. Dekleta spijo v brunarici, umivati pa se morajo na svežem zraku. Drago je zanje namreč zgradil "kavbojski" tuš, nad katerim punce niso bile najbolj navdušene. Najbolj se je nad mrzlo vodo pritoževala Elena: "Ko sem zagledala ta tuš … Šok. Ne vem, kako bom tukaj preživela.“

Preživela bo le najmočnejša oziroma tista, ki je Dragov "vojaški ton" ne moti. Postavni temnolasec je dal kandidatkam takoj jasno vedeti, da na ranč niso prišle na počitnice in da se dela od jutra do večera. "A lahko pohitite. Nič ni kave tukaj pri nas. Bo pozneje, ko bomo kaj naredili,“ jih je navsezgodaj preganjal in za konec še dodal: "Jutri malo hitreje tole.

Njegovo vedenje je prva komentirala Suzana. "Zdaj nas bo navsezgodaj kur***?“ je vprašala. Drago se je pozneje malo umiril in Eleno peljal na zmenek, čeprav meni, da ima za kmečka opravila dve levi roki. Na travniku sta si privoščila kozarček vina in se zbližala. Elena je bila po zmenku prepričana, da posestva še ne bo zapustila.

Komentarjev 4