Magazin > VIP
4257 ogledov

Ljubezen po domače: Ne boste verjeli, kdo je njen sin

miran šinkovec, marina petrič,  ljubezen po domače
1/7
Voyo
Marina Petrič iz šova Ljubezen po domače ima sina, ki je na slovenski manekenski sceni zelo znan.

Marina Petrič, ki je v šovu Ljubezen po domače osvojila srce Hotaveljčana Mirana Šinkovca, ima štiri otroke – dve hčerki in dva sinova. Njen mlajši sin je znan obraz. Gre za Petra Klinca, prvi Mister Slovenije, ki je naziv osvojil leta 2009, piše Nova.

Petra sicer že nekaj časa ni v Sloveniji. "Trenutno živi v Srbiji z zaročenko, pred tem je bil v Londonu, pa v Avstraliji ...“ je za Žurnal24 povedala Marina in dodala, da se poleg manekenstva zdaj ukvarja tudi s fotografijo in multimedijo.

Marina je povedala, da je tudi sama bila manekenka in model, ko je bila stara 20 let, da pa ni ona tista, ki je Petra navdušila za svet mode. "To je bil bolj njegov oče, ki je fotograf. Peter je bil vedno z njim. Verjetno so sina opazili tudi očetovi kolegi fotografi,“ je pojasnila Marina in dodala: "Ampak, moramo priznati, da je res lep fant. No, vsi moji otroci so lepi (smeh)! Ne smem delati razlik, seveda."

Marina je dodala, da sta hčerki zelo podobni njej, saj sta medicinski sestri in radi skrbita za druge ljudi, tako kot Marina: "V sebi imamo nek čut za empatijo in radi pomagamo drugim, včasih se kar malo preveč razdajamo. Jaz se zahvaljujem vesolju, da smo takšne, da želimo pomagati."

Komentarjev 4
  • EhJa 17:42 27.junij 2017.

    Cel dan je že minil od objave te novice, jaz pa še vedno ne verjamem. :)

  • Avatar Džoser
    Džoser 13:46 27.junij 2017.

    Ni vredna težav in sramote!

  • prrotti 12:09 27.junij 2017.

    to Marino je že lepo najedel zob ČASA....da nima med nogami kaj kar se dviguje....