Magazin > VIP
60 ogledov

Ljubezen po domače: POP TV dobro začinil situacijo

sonja, miran POP-TV-2
Miro jo je izločil, a Sonja se je vrnila.

Boj za kandidata Miroslava Šinkovca bo srdit. To se je pokazalo v zadnji oddaji šova Ljubezen po domače, ko se je k Miru vrnila Sonja, ki jo je izločil na prvem večeru.

marina, irena | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Dogovor Miro-klana, ki ga poleg Sonje sestavljajo še Irena in Marina, ki se še borita za Mirovo srce, ter Tatjana, ki jo je kmet izločil v predzadnji oddaji, je bil namreč ta, da lahko vsaka od deklet kadarkoli obišče Mirovo posest. In Sonja je v dobri veri, da dogovor še drži, ta bonus izkoristila. A Irena in Marina nista bili prav nič veseli, ko sta jo zagledali. Večino časa sta jo ignorirali in nadaljevali s kmečkim opravilom.

Ko je Sonja vprašala, pri kateri bo spala, je nastala nekajsekundna tišina. "Ko sem vprašala, kje bom spala, sem dobila nelagoden občutek, ker ni bilo srčnega odziva, ki bi bil v taki situaciji pričakovan,“ je povedala razočarana Sonja, ki se je zaradi hladnega tuša, ki ga je doživela pri ženskah, bala Mirovega odziva. A njene skrbi so bile odveč. Miro jo je bil zelo vesel in se ji popolnoma posvetil. Medtem ko sta ostali dve kandidatki garali, sta s Sonjo igrala golf, kar sta mu Irena in Marina kar malo zamerili …

Sicer pa je tudi v tej epizodi prišlo do slovesa. Kmet Jani se je moral posloviti od ene od svojih deklet. V slovo je pomahal Danijeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.