Magazin > VIP
543 ogledov

Ljubezen po domače: Prababici podaljšal življenje

jan golnik POP TV
28-letni Jan Goltnik iz Tuhinjske doline je eden od kandidatov, ki v drugi sezoni šova Ljubezen po domače išče družico. Pravi, da so na njegovi kmetiji dobrodošla tudi dekleta z umetnimi nohti, obstaja pa skupina deklet, ki njegovega hobija verjetno ne bi razumele.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v šovu?
Da bi spoznal kakšno dekle.

Ste imeli že kdaj kakšno resno zvezo?
Še ne. Doslej sem se bolj posvečal prijateljem in žuranju, sedaj pa mislim, da je napočil čas, da se zresnim.

Imate veliko hobijev – ste prostovoljni gasilec, igralec, lovec. Imate sploh čas za dekle?
Seveda. Si ga bom vzel oziroma za to je vedno čas.

Kakšne izkušnje imate kot igralec?
Z amaterskim igralstvo se ukvarjam približno 14 let. Sem tudi član Kulturno umetniškega društva. Naredil sem tudi igralski tečaj po sistemu Stanislavskega. Lani sem kot statist nastopil v nekaterih nadaljevankah, med drugim v Česnovih, Usodnem vinu, v reklami za Tuš in tudi v novi nadaljevanki Reka ljubezni.

Kakšne so vaše ambicije glede igralstva?
Rad bi igral še v kakšnem drugem gledališču in ne le v KUDU Ivana Cankarja. Sicer bom kmalu nastopil tudi v letnem gledališču (7.7., 8.7, 9.7.), in sicer v igri Zadrega nad zadrego.

Na kaj boste v pismih deklet pozorni?
Predvidevam, da se bodo dekleta v pismih opisala in razkrila svoje želje in kaj v življenju počnejo. Na to bom pozoren. Predvidevam tudi, da bodo priložili kakšno fotografije. Glede na opisano si bom nato izbral tisto, za katero bom menil, da bi lahko bila „ta prava“. Zveza z vegetarijanko bi bila težka, saj se ukvarjam tudi z lovom. Lepo bi bilo, če bi moja partnerka to podpirala.

Kakšen tip ženske je vam všeč?
Višina in barva las mi nista pomembni, očaran pa sem nad dekleti z modrimi očmi. Njen obraz mi mora biti simpatičen. Preveč močna dekleta mi sicer niso všeč, kakšen kilogram preveč pa ni ovira.

Bo morala vaša bodoča partnerka na kmetiji poprijeti za delo?
Fino bi bilo, če bi pomagala.

Ko vas je voditeljica šova vprašala po prababici, ki je žal že pokojna, se vam je orosilo oko. Kakšen je bil vajin odnos?
Oče je bil zasebnik, mama je bila v službi, tako da me je pazila prababica, ki je živela pri nas. Ves čas sva bila skupaj, zato sem bil nanjo zelo navezan. Za dve leti sem ji podaljšal življenje. Ko jo je zadela kap, sem bil jaz tisti, ki jo je našel. Zdravniki so rekli, da sem jo našel še pravi čas. Bila mi je zelo hvaležna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.