Magazin > VIP
1555 ogledov

Ljubezen po domače: V Budimpešto le za šov?

Ljubezen po domače, Simon Peter, Tjaša Voyo
Pred meseci smo pisali, da po prvem srečanju nista imela več stika …

Matej Rupar in Urša Škofic sta na izletu v Budimpešti srečala Simona Petra in Tjašo Žnidaršič. Spomnimo: Simon je na začetku oddaje dobil samo eno pismo, Tjašino. Takrat ju je POP TV takoj spoznal in po drugi epizodi oddaje Ljubezen po domače, smo poklicali Simona, da nam je povedal, kako se je njuna simpatija razvila. Takrat je za naš medij povedal, da sta se takrat edinkrat videla in da se potem nista niti slišala več.

V zadnji oddaji, ki smo jo lahko videli pretekli petek, pa sta se Mateju in Urši predstavila kot srečen par. Tjaša je celo dajala nasvete o srečni zvezi in kaj naj naredi z Matejem, za katerega je Urša menila, da se je zaprl sam vase. Tjaša je svojo dogodivščino s Simonom opisala kot filmsko zgodbo in povedala, da je takoj vedela, da bi se iz tega snidenja lahko kaj razvilo. "Ko sem ga pogledala v oči, je bilo nekaj posebnega. S pogovori se je pokazalo, da sva si podobna, imava iste cilje in želje,“ je povedala. Matej in Urška sta bila ganjena. Urška je celo izjavila, da se ji je ob Tjašinem pripovedovanju naježila koža, Mateju pa so se orosile oči.

Skupaj ali ne?

Poklicali smo Simona, a ga žal nismo mogli priklicati. Smo pa dobili Tjašo, ki sprva o tem ni želela govoriti, potem pa je povedala: "Midva nikoli nisva bila par, nikoli nisva bila skupaj. Budimpešta je bila pa Budimpešta … To je vse, kar lahko rečem. Nikoli ni bilo nič, ko se je oddaja končala sva prekinila vse stike." Na POP TV so nam sicer zagotovili, da prizori v oddaji niso bili zaigrani.

Ko smo jo vprašali, če je zaradi oddaje spoznala koga novega, nam je povedala: "Tako bom rekla … Že lep čas sem v srečni in uspešni vezi, v vse ostalo se ne vtikam ali vmešavam."

Komentarjev 3
  • dd 12:36 06.junij 2017.

    Zaigrano ali ne, imamo vsaj nekaj lepega za gledati. Tudi filmi so vsi zaigrani, pa to nobenega ne moti.Meni je všeč in upam, da naslednje leto spet ponovijo ta šov.

  • Janez_53 10:02 06.junij 2017.

    Cel show je zlagan in zrežiran, mi butlji pa to gledamo! Pa saj ne bomo dolgo.

  • tecumseh_1975 08:44 06.junij 2017.

    đizs, s čim se ukvarjate. Vse skupaj je bilo zrežirano kot pravljica. Pa še scenarij je bil slab in igralci leseni. Bolj očitno sploh nebi moglo bit.