Magazin > VIP
4767 ogledov

Ljubezen po domače: Vesna sumi, da je imel njen bivši druge ženske

vesna šošterič POP TV
Kandidatka šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič, je imela smolo v ljubezni.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače nastopa tudi Vesna Šošterič iz vasi Veternik. 34-letnico smo sicer videli že v prvi sezoni tega poptevejevega šova, saj se je potegovala za srce kmeta Draga, ki pa je na koncu ni povabil na svojo kmetijo. "Zaradi tega nisem bila prav nič razočarana. Če bi me izbral, bi sama odstopila, saj se ne bi preselila na njegovo kmetijo, ampak želim ostati na svoji. Preživela sem nekaj lepih dni v družbi drugih kandidatk. Res smo se imeli lepo,“ je za Žurnal24 povedala Vesna, ki sama skrbi za domačo kmetijo, na kateri mora poprijeti tudi za zelo težka dela, med drugim tudi gozdari. Poškodbe so tako na dnevnem redu, časa za "bolniško" pa seveda ni. "Na srečo se nikoli ni zgodilo nič hujšega. Sem pa že morala v bolnišnico na šivanje,“ nam je zaupala simpatična temnolaska, ki ima sicer dva brata in sestro.

Morala ostati na kmetiji

Eden od njenih bratov se je preselil drugam, eden pa je po nesreči med lovom pristal na invalidskem vozičku. Bi se Vesna odločila za drugačno pot, če bi lahko? "To ne bi prišlo v poštev, saj sem podpisala pogodbo, ki me zavezuje k temu, da skrbim za starše,“ nam je razložila.  Kmetija ji ni prinesla sreče v ljubezni. Vesna je imela doslej le eno resno zvezo, ki je trajala leto dni. "Hodil je v službo, denarja pa nikoli ni imel. Na vprašanja, kam je dal denar, mi ni odgovoril. Lahko, da je imel še kakšne druge ženske. Poleg tega ni bil delaven.“

Temnolaska pravi, da je njeno srce zaklenjeno in da išče moškega, ki ga bo spet odklenil. "Iščem fanta s srcem, nekoga, ki bi me imel rad in si želel družine ter življenja na kmetiji,“ je svojega sanjskega moškega opisala delavna 34-letnica.

Če ste se prepoznali, ji lahko preko POP TV še vedno pošljete pismo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.