Magazin
171 ogledov

Obožuje sladko, a korenjaka še bolj

čokolada ženska seks intimnost Shutterstock
Ni minil dan, da je ne bi obiskal v njeni pisarni v petem nadstropju in ji prinesel kaj sladkega.

Spoznala sta se na prireditvi v sklopu podjetja in upal je, da bi se lahko v prihodnje med njima razvilo še kaj več. Ker mu je takrat zaupala, da je precej sladkosneda, se je odločil zaigrati na to karto. »Pa saj bom še sladkorno dobila,« se je pošalila, ko ji je pred očmi pomahal z manjšo čokoladico. »Hehe! Prej jo bom jaz zaradi tebe,« ji je odvrnil. »Zakaj že?« »Ker si slajša od najslajše čokolade,« je rekel.

Za nekaj časa je celo ostala brez besed potem pa vendarle razprla svoje dolge trepalnice in se naslonila naprej na mizo: »Kaj tako lepega mi pa še nihče ni rekel,« je dejala iskreno. Ostala je sklonjena naprej in Andrej se je spraševal, ali se zaveda, da mu kaže precejšen del svojih prsi kot na pladnju. Ni se znal odločitvi, ali je to storila nevede ali pa mu želi kaj povedati s tem. V roke je vzela čokoladico in se naslonila nazaj. Ugotovil je, da že nekaj časa ne diha, zato je kar nekoliko preveč opazno zajel zrak v pljuča. Špeli se je na ustnice izmuznil pomenljiv nasmešek, potem pa je odprla zavitek in v usta vtaknila prvi kos sladke razvade.

Usedel se je nasproti nje in jo opazoval kako uživa v nepričakovanem posladku. Ni ji še povedal, kaj ji je prinesel. Čakal je, da ga bo vprašala sama. »Mmm, kaj pa je to za ena?«je vprašala vidno zadovoljna nad novim okusom. »Prava Švicarka. Balzam za brbončice, hehe.« »Enkrat te bom morala peljati na kosilo za vse te sladkarije, ki mi jih nosiš. Sicer pa … a imaš čas za kavo?« Bil je vesel njenega vprašanja in takoj prikimal. Ko je vstala, je vstal tudi on, a daleč nista šla. Sprehodila se je do vrat in jih zaklenila. Tega ni takoj opazil, saj jo je ves čas opazoval, kako seksi je v tesni marelični obleki in tuhtal kakšno spodnje perilo nosi, saj ga skozi oprijeto tkanino ni bilo zaznati. Potem je pod aparat za kavo podstavila šalico in pritisnila gumb.

Ni imela namena iti v bife spodaj. Kar tam v pisarni mu bo postregla? In vrata je zaklenila! Razne ideje so mu parale možgane in, če ne bi storila tistih nekaj potez, ki so namigovale na marsikaj, nikoli ne bi storil, kar je. Tiho se ji je približal od zadaj, a očitno je dobro vedela, kaj se dogaja: »Me boš kar zgrabil od zadaj? Ti-ti …« se je zasmejala. In res je imel nekaj podobnega v mislih. Zdaj pa ga je sama še dodatno zapeljala v dejanje, kakršno ni bilo v njegovi navadi. Bil je kavalir, romantik, znal je biti potrpežljiv. A ne tokrat.

Njegove dlani so se približale njenim bokom, se jih dotaknile in jo pričele božati. Niti za milimeter se ni zganila. Njegove misli so divjale, adrenalin je brizgal po žilah in srce se mu je zaletavalo pod brado od vzburjenja. Menil je, da ne dela napake, zato je krenil naprej in se s prsti predrzno oklenil njenih lepih prsi. Zdaj je vedel, da je na pravi poti. Pod tkanino je našel noro nabrekli bradavici, njeno dihanje se je pospešilo in pozabila je ustaviti kavni avtomat. Spustila je preveč vode, ki je že tekla iz šalice pomešana s svetlo-rjavo tekočino. Vonj po kavi mu je šinil v nosnice, a ga je takoj zatem zamenjal sladek vonj njenega parfuma na vratu, katerega je pričel poljubljati. Mesil ji je dojki, se z mednožjem drgnil ob tisto lepo zadnjico, ter čakal na njen odziv. Njene roke so se spustile ob telo, prste pa je kmalu začutil na svojih bokih. Vlekla ga je k sebi in mu nakazovala, kako močno si ga želi. Z rokama je nato segel navzdol, prijel za rob obleke in jo previdno potegnil navzgor.

Lepotica pred njim je bila čedalje bolj razgaljena, še vedno je vonjal njen dišeč, iztegnjen vrat, njeni spretni prsti pa so medtem osvobodili prebujenega junaka. Dotikala se ga je, kot bi ga rada bolje spoznala, potem pa ga je pričela usmerjati proti sebi. Nagnila se je nekoliko naprej, njena obleka je končala nad ritnicama in Andrej je zdaj ugotovil, zakaj ni videl robov njenih spodnjih hlačk. Ker jih ni bilo! Počasi se ji je približal s svojim junakom, vrh nabrekle glavice začutil toplino njenih stegen, kmalu pa tudi silno vročino njene žametne potrebnice. Tiho je zaječala, ko je prodrl, se oklenila male mizice pred seboj, potem pa še nekoliko bolj potisnila svojo zadnjico v njegovo naročje.

Z rokami je gnetel jedri joški in od zadaj lepo počasi prihajal vanjo. Ob uživanju čokolade je vedno sladko momljala, a nič ni bilo slajšega od tistega njenega ječanja, ko ji je podarjal svojo čvrstino in ji božal obline. Vsi njegovi darovi so končno obrodili sadove in bil je intimno povezan s strastno lepotičko, ki je vsak dan, osem ur preživela nekaj nadstropij nad njim. Sčasoma jih bo tudi pri njemu doma. V to je bil prepričan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.