Slovenija > Črna kronika
66 ogledov

Ljubljana: z džipom čez rdečo v motorista

Znak Stop policija Mojca Marot
Na križišču Tivolske in Slovenske ceste v Ljubljani se je zjutraj zgodila prometna nesreča. Voznik BMW X5 čez rdečo v motorista.

Na križišču Tivolske in Slovenske ceste v Ljubljani se je okoli 7.30 zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval motorist. Do nesreče je po navedbah prič prišlo, ko je voznik osebnega vozila prevozil rdečo luč in trčil v motorista, ki je zavijal v levo.

Huje poškodovanega motorista so odpeljal v ljubljanski klinični center.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da je 26-letni voznik BMW X5 vozil po Slovenski cesti v smeri Dunajske ceste in zapeljal v križišče v času, ko je v njegovi smeri na semaforju gorela rdeča luč. Takrat je iz Dunajske ceste pripeljal 27-letni motorist, ki je ob zeleni luči zavijal levo, vozili pa sta trčili.

Ob trku je motorista odneslo okoli 20 metrov naprej od mesta trčenja, medtem ko sta se motor in avtomobil ustavila šele po dobrih 50 metrih.

Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta Dunajska cesta iz smeri centra proti Bežigradu.

Komentarjev 6
  • Blaz Qusetic 20:55 24.junij 2011.

    upam, da boste spremljali tudi to, če bo nadobudni voznik dobil kakšno kazen primerno zločinu, ali bo pač frajer z BMWjem, ki ga verjetno ni pošteno zaslužil, poklical par ''frendov'', pa bo dobil kazen 80€ za ogrožanje prometne varnosti!!

  • zurnal0024 14:32 24.junij 2011.

    Fanta, ŽAL ni več med nami :( :(

  • diabolik 18:17 20.junij 2011.

    Če bi naša policija imela jajca, bi se ob takem dogodku razen vse njihove preklete rutine in "skrivanja dokazov" morala lotiti raziskave, kako je tak grinhorn zarukan mlečnozobi sploh prišel do takega traktorja. Kaj traktorja? TANKA !!! Take samohodke po ...prikaži več cesti ne bi smele voziti in zaman kuriti enormne količine goriva in uničevati zraka. Ker pa do takih tankov kar tako ne prideš, moraš imeti mafijaškega strica v Ameriki, ali pa se baviš s takimi stvarmi, da na njih ne moreš biti ponosen. Ko to počneš uspešno dovolj dolgo, postaneš VIP bandit. In takim policija nič ne more. Ne verjamem, da se bo temu kaj "vzgojnega" zgodilo. Stavim pa, da ima vozniško dovoljenje še vedno v žepu. Ali kdo ve, zakaj se ne da naložiti avatar-slika komentatorja?