Šport > Nogomet
102 ogledov

Mariborski vratar se je zbudil iz kome

Ljubomir Moravac NK Maribor Facebook
V povezavi s tragično prometno nesrečo mladih mariborskih nogometašev je vendarle prišla tudi dobra novica.

Pred nekaj dnevi je slovensko javnost pretresla prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila člana B ekipe Maribora - Damjan Marjanović in Zoran Baljak. Vratar Ljubomir Moravac je bil vse od nesreče v kritičnem stanju, medtem ko jo je četri udeleženec nesreče - branilec Žiga Lipušček, na srečo odnesel brez težjih poškodb.

Moravcu so v mariborski bolnišnici amputirali roko, medtem ko so bila poročila o amputirani nogi napačna. Mladi srbski vratar se je sedaj prebudil iz kome, poroča Svet24. Prek njegovega očeta je omenjeni portal prenesel še informacije o stanju Moravca, ki naj bi bilo glede na okoliščine dobro.

Vratar nemoteno govori in se zaveda svojega okolja in preteklih dogodkov. Izguba dveh prijateljev in roke ga je hudo prizadela, a se zaveda, da je imel veliko sreče, da je preživel. 

Svet24 dodaja še, da je družina izrazila hvaležnost osebju mariborske bolnišnice, "od kirurgov do čistilk", in da so navdušeni nad odnosom, ki ga je po nesreči pokazal NK Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.