Svet
320 ogledov

Ljubosumna žena ubila dveletno deklico

Ugrabiteljica Youtube
Deklico, ki jo je imel njen mož z natakarico, je ženska najprej ugrabila, nato pa jo še ubila. Policija jo je že prijela.

V Rusiji odmeva primer ljubosumne ženske, ki jo je policija že prijela; utemeljeno je osumljena uboja 2-letne deklice, ki jo je imel njen mož z natakarico njegovega lokala.

Na spletnih omrežjih se je razširil posnetek, v katerem je vidno, da mlada ženska s seboj vodi deklico. Ta je bila zaupana v varstvo svoji teti, ki jo je le za nekaj minut pustila v vozičku brez nadzora.

Njeno nepazljivost je ljubosumna nevarna ženska izkoristila in otroka odpeljala s seboj; čeprav naj bi teta tekla za njima, ju ni uspela dohiteti. Kljub temu, da je kričala na pomoč, ji nihče ni pomagal, pišejo ruski mediji.

Policija je v preiskavi ugotovila, da je ugrabiteljica deklico sprva vodila za roko, nato pa jo nosila skozi bližnji park, kjer se je sled za njima izgubila. Truplo deklice so kasneje našli v bližnji reki.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • nergač 15:29 06.september 2016.

    skrivnostim ženske narave in patologije vobče je medicina doslej dala mnogo premalo pomena. To je strašen svet, poln nenavadnosti....