Magazin > VIP
264 ogledov

Loboda našel ljubezen v 28-letnici

Tomislav Loboda Mediaspeed.net
Zlatar Tomislav Loboda je po šestih zakonih spet srečen v ljubezni. "Živim svoje življenje in mi je lepo,“ je komentiral.

Po poročanju revije Lady je priznani zlatar Tomislav Loboda spet srečen v ljubezni. Potem ko se je lani končal njegov šesti zakon, in to s 44 let mlajšo Katjo Vinšek, si je že našel novo dekle. Ta je še mlajša, in to kar 50 let. Po poročanju revije gre za 28-letno Ksenijo, ki je magistrica menedžmenta in vodi veliko podjetje, spoznal pa jo je na eni od ljubljanskih zabav.

Loboda je še razkril, da je našel sorodno dušo, da sta skupaj dva meseca, da bo kmalu spoznal njene starše, predstavil pa jo je že svojim otrokom. Razmišljala naj bi celo o skupni selitvi.

Za komentar smo poklicali Lobodo, ki je še pred nekaj tedni rekel, da se ne bo več poročil ter da išče spremljevalke, ki jih bo vabil na potovanja. Zaradi medijskega pompa, ki se zadnje tedne vrti okoli njega, je povedal naslednje: "Veste kaj, dosti imam vsega. Vsi v mene drezajo. Živim svoje življenje in mi je lepo. To je vse. Vsak si mora urediti tako, da mu je lepo, to si želim ter to, da imam mir in nič drugega."

Komentarjev 16
  • mrredbull 09:17 07.marec 2013.

    in trezor..

  • mrredbull 09:17 07.marec 2013.

    bravo deda, samo pazi na srce..

  • Minerva 13:00 14.februar 2013.

    Saj bo, saj bo! Do 85. ga bo viagra že ugonobila in dekle bo kasiralo. Edino pravilno. Ali kot pravijo Zagorke: " Ne bum ga vukla za badava!"