Magazin > Bizarno
67 ogledov

Bizarni razlogi za ločitev

papiga youtube.com
Ni le skok čez plot razlog za ločitev. Ljudje se ločujejo zaradi mačk, zlomljene proteze za penis, duhov, celo zaradi preveč seksa. The Huffington Post je zbral najbolj bizarne razloge za ločitev.

Tudi različen okus za filme je lahko razlog za ločitev. To je dokazala Japonka, ki je vložila zahtevek za ločitev zgolj zato, ker partnerju ni bil všeč risani film "Snežna kraljica." Po pisanju britanskega Metroja mu je dejala, da z njim nekaj ni v redu, če mu ni všeč film.

Ženo je obsedel duh

Neki moški iz Dubaja je kot razlog za ločitev navedel duha. Ker žena ni želela spati v isti postelji z z njim, je njegova družina menila, da je obsedena z duhom iz arabske mitologije. Na pomoč so pripeljali celo izganjalca hudiča.

Zlomila se je proteza za penis

Neki Rus je, potem ko je izvedel, da njegova žena ni zadovoljna s spolnim življenjem, v posteljo vgradil protezo za penis. Med vročimi igricami se je proteza zlomila. Obljubil je, da bo kupil novo. Ker tega ni naredil takoj, je nepotešena žena zahtevala ločitev.

Preveč seksa

Včasih tudi preveč posteljnih aktivnosti ni dobro za zakon. Nek Indijec je prav to navedel kot razlog za ločitev. Svojo ženo je označil za agresivno, trmasto in avtoritativno. Od njega je zahtevala, da jemlje zdravila, zaradi katerih bi bil boljši v postelji. Grozila mu je celo, da bo spala z drugimi moškimi, če jo on ne more zadovoljiti.

Papiga izdala skrivnost

Tudi hišni ljubljenčki lahko izdajo največje skrivnosti. To potrjuje primer iz Kitajske. Žena je posumila, da jo mož vara, ko je njena papiga začela ponavljati besede kot so "ločitev", "ljubim te," in "bodi potrpežljiva." To naj ne bi bil osamljen primer.

Posvojila je 550 mačk

Times of Israel je pisal o tem, da je imel mož dovolj žene, ko je posvojila 550 mačk. Trdil je, da nima kje jesti in spati. Par se je skušal celo pobotati, a se je na koncu izkazalo, da imajo mačke prednost pred možem.

Bil je preveč čist

Včasih lahko tudi popolnost presega vse meje dobrega okusa. Neka Nemka po 15 letih ni zmogla več prenašati moža, ki je bil obseden s čistočo. Trenutek, ko ji je dokončno prekipelo je bil, ko je zrušil zid, ki je bil po njegovem preveč umazan.

Poljubila je konja

Neki moški se je ločil, ko je na družabnem omrežju videl fotografijo, na kateri njegovca žena poljubila konja. Žena je dejala, da je to zgolj dokaz njene ljubezni do arabskih konjev in da ne želi biti z moškim, ki menijo, da je to varanje.

Ločitev pri 99 letih

Nek italijanski par se je leta 2011 ločil zaradi prevare iz štiridesetih let prejšnjega stoletja. 99-letni moški je zahteval ločitev od svoje 96-letne žene, ker je našel ljubezenska pisma, v katerih se pred 70 leti dopisuje z drugim moškim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.